Frisse wind €99,-

(Eerste keer gratis)

Een frisse wind hebben we allemaal wel eens nodig, soms is het lekker, maar ook noodzakelijk om aantrekkelijk en herkenbaar te blijven bij uw doelgroep. Uw concurrent zit ook niet stil en achterblijven is geen optie. Daarom geven wij u gratis media advies om samen te kijken wat beter kan.

Wat checken wij? De prestaties van uw website, socialmedia kanalen, online vindbaarheid & activiteit, uw online reputatie, bereikbaarheid, klantgerichtheid, en nog veel meer.. Na de aanvraag komen we binnen 14 dagen met een rapportage en advies met verbeteringen of juist succesbevestigingen.


Gratis media adviesgesprek

Wij zien veel bedrijven waarbij er veel kan verbeteren op het gebied van presentatie en communicatie, zowel online als offline. Dat is jammer want het scheelt altijd in de omzet! Daarom vertellen wij graag wat u kunt verbeteren, en dat doen we nog gratis ook! Vraag het gratis media advies aan want wij wisselen graag van gedachten met u!


WordPress onderhouds abo €199,- p/j.

Veel onderdelen en plugins van wordpress websites die door ons zijn gerealiseerd hebben een automatisch update beleid, maar dat geldt meestal niet voor alle onderdelen. Vooral beveiligingsupdates zijn erg belangrijk. Dit update beleid wordt meestal bepaald door de maker van de applicatie. Ons update en onderhoudsabonnement biedt daar de oplossing voor. Elke maand (12 keer per jaar) houden wij uw webapplicatie up-to-date en onderhouden wij het systeem. Dit verhoogd de veiligheid en waarborgt de werking en snelheid van uw systeem.


WP Site management abonnement (prijs oa)

Besteedt u het toevoegen of verwijderen van producten of andere wijzigingen aan uw webshop liever uit? Dan kunnen wij dit voor u uit handen nemen. We voeren dan ook direct updates uit van uw plugins, en maken backups nadat de wijzigingen hebben plaatsgevonden. Afhankelijk van de hoeveelheid wijzigingen kunnen wij een offerte voor u maken. Het WP onderhouds abonnement zit bij deze service inbegrepen dus de kosten bedragen minimaal €199,- per jaar


24/7 Hulp bij storing €299,- p/j.

Ondanks dat uw websites goed beveiligd is kan er altijd iets gebeuren waardoor uw website (tijdelijk) online raakt door bijvoorbeeld hackers, storingen in datacentra, of andere onvoorziene storingen. Wij bieden het 24/7 bij storing abonnement waarbij u 24/7 een beroep op ons kunt doen om uit te zoeken wat de aard van de storing is, en deze te verhelpen. Meestal slagen wij daar in, maar soms is de storing gelegen in een systeem van derden waar wij afhankelijk van zijn.


SEO zoekwoorden optimalisatie €149,-

Na een grondige SEO analyse kunt aan de slag met verbeteren van uw vindbaarheid. U kunt het ook door ons laten doen. Let wel dat wij dan moeten inloggen op uw website om de aanpassingen te kunnen uitvoeren. Belangrijk om te weten is dat vindbaarheid afhankelijk is van diverse factoren zoals het aantal concurrerende websites, maak je gebruik van betaalde advertenties, welk CMS syteem gebruik je, voldoet de structuur van je website aan de eisen die Google hanteert? Is de laadtijd niet te lang etc. Wij helpen u graag het bezoekersaantal te vergroten.