Onze bereikbaarheid en service is de basis van ons bedrijf en dat wordt door onze klanten hoog gewaardeerd. Zo kun je ons nog echt bellen, en krijg je geen belrobot aan de lijn. Maar vooral onze flexibiliteit, betrokkenheid tandje en leveringssnelheid is de fundering van ons bedrijf. Toch is er vaak behoefte aan extra optionele veiligheid en /of begeleiding. Ook voor nieuwe cliënten die al een webshop elders hebben zijn van harte welkom bij Mediahertz

Wij bieden de volgende services :

24/7 bij storing

Ondanks dat uw websites goed beveiligd is kan er altijd iets gebeuren waardoor uw website (tijdelijk) online raakt door bijvoorbeeld hackers, storingen in datacentra, of andere onvoorziene storingen. Wij bieden het 24/7 bij storing abonnement waarbij u 24/7 een beroep op ons kunt doen om uit te zoeken wat de aard van de storing is, en deze te verhelpen. Meestal slagen wij daar in, maar soms is de storing gelegen in een systeem van derden waar wij afhankelijk van zijn.

199 -, per jaar*

WordPress service abonnement

Veel onderdelen en plugins van wordpress websites die door ons zijn gerealiseerd hebben een automatisch update beleid, maar dat geldt meestal niet voor alle onderdelen. Vooral beveiligingsupdates zijn erg belangrijk. Dit update beleid wordt meestal bepaald door de maker van de applicatie. Ons update en onderhoudsabonnement biedt daar de oplossing voor. Elke maand (12 keer per jaar) houden wij uw webapplicatie up-to-date en onderhouden wij het systeem. Dit verhoogd de veiligheid en waarborgt de werking en snelheid van uw systeem.

199 ,- per jaar*

Shop en site management

Even een nieuw product toevoegen of een prijs aanpassen op uw webshop is voor veel ondernemers geen probleem, maar er zijn ook talloze ondernemers die dit door personeel of een externe partij laten doen. Wij staan u graag terzijde om snel aanpassingen of toevoegingen te doen op uw webshop of website. Omdat dit maatwerk is wordt het tarief bepaald door uw wensen, en het aantal toevoegingen of aanpassingen. Wij leveren u graag een vrijblijvende offerte

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Webcheck vindbaarheid, effectiviteit

Online / offline identiteitscrisis of gewoon nieuwsgierig? U kunt ons een onderzoek laten doen naar uw online en offline reputatie. U ontvangt van ons een gedetailleerd rapport met aanbevelingen, en bevindingen die u kunt gebruiken om uw business te laten groeien. Wij gebruiken hiervoor een zelfontwikkeld protocol. Daarmee meten wij online statistieken, vindbaarheid van uw website en socials. Met deze gegevens kunt u verbeteringen doorvoeren. Tenslotte kijken we ook naar de online reputatie van uw collega’s. Wat doen zij wat u niet doet en kunt u daar iets uit leren? Kortom erg zinvol voor elke ondernemer. Een webcheck duurt ongeveer 14 dagen die wij op verschillende tijden en dagen uitvoeren.

499 ,-

* Exclusief 21% btw Wordt vooraf gefactureerd.